Czas na Miasta Gwarków!
Kup bilet do top atrakcji, a w zamian otrzymasz rabaty na lokalne usługi.
Sprawdź sam co możesz zyskać!
Filtry
Wyczyść filtryZelter
BytomOd blisko dekady zmieniany stereotyp miasta. Od małego bistro do dwusalowej restauracji. To wszystko w Bytomiu, kilka kroków od Rynku, przy ulicy Strażackiej.
Wszystko zaczęło się w maju 2014 roku. Niewielkie bistro na zawsze zmieniło krajobraz ulicy Strażackiej.
Burgery, bowle, dania wege, sezonowe wkładki tematyczne. Częste zmiany karty, powodują, że nie ma nudy.
Osobny powód do wizyty to piwa rzemieślnicze. 8 „rotujących” kranów, a na nich mnogość stylów: lager, IPA, APA, weizen, porter, stout, sour. A oprócz tego cydr, prosecco i aperol.
Dziś to 150 m² i mnóstwo przestrzeni do dobrze spędzonego czasu.
Danie popisowe: Korean Fried Chicken Bowl czyli trybowane udo kurczaka smażone po koreańsku, ryż jaśminowy, edamame, piklowane warzywa, karmelizowane kimchi, jajko na twardo, rzodkiewka, sos na maśle orzechowym– 10%
do rachunku powyżej 50 zł